Sverige
Valutor:
  Logga in  |   Skapa konto    

Frakt & Retur

Frakt & Retur

Vi erbjuder snabb leverans till alla hörn av world.No skatt försäljning, bästa tjänst, välkommen att samla denna webbplats och berätta för dina vänner och familj, lycklig shopping!

Vi åtar oss att din tillfredsställelse. Om du inte är nöjd med våra produkter, kommer vi att vara glada att acceptera en retur.

Otvättad, klippa ut eller defekta produkter som köps från vår onlinebutik kan returneras för återbetalning eller utbyte inom 14 dagar efter mottagandet. Alla objekt som returneras till oss måste vara i ursprungligt skick, dvs inte slitna, otvättade, med alla etiketter. Annars kommer objekten att returneras.

lämna tillbaka

Om du inte är helt nöjd eller om det finns en skillnad med din beställning, vänligen hålla all dokumentation och förpackning och kontakta oss omedelbart genom att skicka ett e-post eller på nätet. Vi kommer då att ge dig ytterligare instruktioner.

1. Vi tillåter endast full återbetalning för objekt som har problem som orsakas av oss.

2. Om returpaketet inte omfattar alla tillbehör och delar har det medföljde, kostnaden för tillbehör och reservdelar kommer att dras av från den totala kostnaden för produkten och kan inte motivera en partiell återbetalning.

3. Om du av någon anledning behöver ändra storlek, färg eller återbetalning är under på grund av "skillnad", kommer det att kosta leveransen kommer att dras av från den totala kostnaden för produkten.

utbyten

1. Vi accepterar utbyte för en annan storlek eller färg inom 15 dagar från dagen för leverans av ordern. Kontakta oss med ditt ordernummer och vår kundtjänst kommer att hjälpa dig. Om du vill byta ut objekt i en annan stil, måste du tillbaka dina artiklar om återbetalning (i enlighet med den politik för återvändande) och placera en ny order på den stil du föredrar

2. Du måste kontakta oss innan han återvände objekten. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla etiketter. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.

3. Vi täcker inte fraktkostnaderna för börser, kommer du att ansvara för returfrakten och för transport och hantering av sändningsobjekt som utbyts tillbaka till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar artiklar till oss för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser. Sändning och bruksladdningar är återbetalas.